Vegans en XarxaVegans en Xarxa és un projecte col·laboratiu de doble activisme a favor de:

  •     La difusió del veganisme i l'educació en el veganisme.

  •     L'ús i presència de la llengua catalana a les xarxes.


Per a assolir aquest propòsit disposem del web Vegans en Xarxa (encara no operatiu) que pretén ser un eix a partir del qual poder cercar qualsevol informació relacionada amb el veganisme en la nostra llengua. Els diferents blogs, articles i materials de diversa tipologia que es tradueixin o creïn es centralitzaran en aquest web de referència. 

Amb el permís i l'aprovació de Luís Tovar, autor del blog original en castellà "Filosofía Vegana", us presentem ara aquest "Filosofia Vegana en català". Com a activistes que hem seguit l'evolució del blog original durant anys, pensem que la difusió d'aquestes idees en la nostra llengua pot tenir un gran impacte en l'educació i canvi d'estil de vida de moltes persones. Les reflexions profundes de Luís Tovar ens poden ajudar a créixer en molts sentits, més enllà del veganisme.

Qualsevol persona és benvinguda per a col·laborar en el projecte "Vegans en Xarxa". L'aportació de material i dedicació és voluntària i lliure, flexible i a l'abast de tothom a partir de les pròpies capacitats, fortaleses i motivacions. Què us sembla començar per traduir un article al mes? Què us sembla fer un cop de mà en temes informàtics o de difusió a les xarxes? 

Us animem a considerar el fet de fer-vos activistes, en la mesura que pugueu. Creiem que un dels actes que més favor pot fer al veganisme és justament difondre l'educació vegana, ja sigui a les xarxes o, encara millor, al carrer. 

Us animem a fer-ho!

Pel fet de fer activisme en català també podem ajudar a normalitzar la presència de la nostra llengua a les xarxes i, de retruc, a la societat en general, tot proporcionant i creant un fons literari i gràfic que podrà ser usat després, lliurement, en múltiples contextos i situacions.

Per a més informació, visiteu el web Vegans en Xarxa (encara no operatiu) o escriviu-nos a filosofiaveganaencatala@gmail.com o vegansenxarxa@gmail.com.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada